Reede, juuni 5, 2020
 

Registreerimine turniirile algas hoogsalt

Esmaspäeval, 1. juunil avasime registreerimise 63. Hiiumaa võrkpalli­turniirile. Võrkpallurid olid seda ilmselt pikisilmi oodanud, sest esimese kahe päevaga sai kirja juba kümme võistkonda.
Turniirile saab võistkonna üles anda Hiiu Lehe kodu­leheküljel asuval registreerimisvormil hiljemalt 2. augustil või kuni kohtade täitumiseni. Kokku pääseb Kärdla staadionile mängima 40 võistkonda, mis tähendab ligikaudu 300 sportlast. Ootame neid rõõmuga, sest lisaks mängumõnule ergutavad kogu Eestist saarele kokku sõitvad võrkpallurid meie kaubandust ja turismi­majandust.
Vabariigi valitsus leevendas COVID-19 haiguse leviku tõkestamise piiranguid ja spordivõistlustele on alates 1. juulist lubatud ka pealtvaatajad. Senise kogemuse järgi mahuvad meie turniiril mängivad võrkpallurid, võistluse läbiviijad ja publik lubatud 1000 inimese piiri sisse.
63. Hiiumaa võrkpalliturniir algab võistkondade rivistuse ja turniiri avamisega 8. augustil kell 10 Kärdla staadionil. Turniir viiakse läbi tosinal mänguväljakul ühe päeva jooksul. Karikavõitjad selgitatakse nais- ja meeskondade arvestuses. Võitjaid autasustatakse klaasikunstnik Kalli Seina autorikarikatega.
Võistluse eestvedajad on Siiri Sülla ja Kadi Kiiver, läbiviija Hiiumaa võrkpalliklubi. Turniiri järjepidevuse kandja on Hiiu Leht. 63. Hiiumaa võrkpalliturniiri toetavad Eesti Kultuurkapital ja AS Selver.
Hiiumaa võrkpalliturniir toimub igal aastal ja järjepidevalt 1958. aastast.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411