Teisipäev, juuni 16, 2020
 

Keskväljakule pannakse nurgakivi

Harda Roosna | Hiiu Leht
Hiiumaa vald on alates eelmise aasta novembrist ümber ehitanud Kärdla keskväljakut, et sellest saaks maakonnakeskuse vääriline linnasüda. Nüüd hakkab Keskväljaku uus kontseptsioon ilmet võtma ja suur osa töödest on tehtud.
Reede, 19. juuni keskpäeval kell 12 pannakse Kärdla Keskväljakule sümboolne nurgakivi ja samas peetakse ka sarikapidu. Sündmus toimub keskväljakule kerkiva pergola juures, vallamajapoolses küljes. Ehitaja AS Merko Ehitus peaks tehtud töö lõplikult üle andma oktoobris.
Eesti linnade, sh Kärdla linna keskväljakut uuendati programmi EV100 “Hea avalik ruum” raames. Projekti maksumus kokku on 1,86 miljonit eurot, millest toetuse suurus Euroopa Regionaalarengu fondi vahenditest Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme kaudu on 1,58 miljonit eurot.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411