Reede, mai 15, 2020
 

Teetööd pikendavad laevalesõidu aega

Kindlaks kellaajaks parvlaevale ruttajad peavad sellest nädalast arvestama teetöödega ja varuma piisavalt lisaaega, et kiirustades mitte seada ohtu ennast ega teisi liiklejaid, teatas maanteeamet.
Teetöid tehakse Ääsmäe–Haapsalu–Rohuküla maanteel Risti ja Haapsalu vahelisel ligikaudu 32 kilomeetri pikkusel teelõigul ja teetööd käivad ka Haapsalus.
Teetööde kohas ümbersõite ette nähtud ei ole ja vähemalt üks sõidurada on ehitustööde ajal liiklejatele avatud, kuid arvestada tuleb liikluspiirangutega. Kui freesimis- ja asfalteerimistööde ajaks üks sõidurada suletakse, kasutatakse liiklusreguleerijaid, muude, väiksema ulatusega tööde puhul suunavaid või eesõigusmärke.
Teekatte taastusremondi käigus tasandatakse maantee ebatasasused ja pikiroopad, et lisada sõidumugavust ja parandada liiklusohutust.
Maanteeameti pressiteates selgitatakse, et kulumisjälgede remonti tehakse rooparemix-meetodil. Selleks kuumutatakse olemasolev teekate rattajälgedes, freesitakse üles ning seejärel lisatakse ülesfreesitud asfaldile uus täiendav asfaltsegu, laotatakse maha ja rullitakse uuesti kinni. Ristil, Taebla alevikus ja Uuemõisa alevikus aga paigaldatakse uus teekate kogu maantee laiuses. Osaliselt ehitatakse ümber liiklussaared ning peale asfalteerimistööde lõppu taastatakse teekattemärgised.
Esimesteks töödeks Taebla alevikus ja Ristil ongi ohutussaarte ümberehitus, juunis freesitakse ja asfalteeritakse ning juulikuus likvideeritakse roopaid. Ehitab AS TREV-2 Grupp ja tööde kogumaksumus on 1,2 miljonit eurot.
Täpsemat infot liikluskorralduse kohta leiab portaalist tarktee.ee.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411