Reede, mai 29, 2020
 

Suvevolle algab Kärdlast

erakogu
Sellesuvine rannavõrkpallihooaeg algab teisipäeval, 2. juunil kell 18 Kärdla rannas, koos Suvevolle võistlussarjaga.
Selle raames toimuvad üle Eesti 17 võistluspaigas ranna­võrkpalli teisipäevakud, kuhu oodatakse mängima kõiki võrkpallihuvilisi. Võistkonnad komplekteeritakse kohapeal vastavalt tekkinud reitingule.
Mängitakse juunis ja juulis igal teisipäeval kell 18, välja arvatud jaanilaupäeval, 23. juunil, ja ilm ei mängi rolli. Varasemast erinev on see, et sel aastal pööratakse erilist tähelepanu hügieenile ning haigusetunnustega inimesi mängima ei lubata. Maksimaalselt võib ühel etapil osaleda kuni 100 inimest, koos korraldajatega, ning pealtvaatajad ei ole lubatud.
Hiiumaa etappide peakohtunik võrkpallitreener Ülari Kaibald ütles, et sel aastal on plaanis Suvevollega liikuda üle Hiiumaa erinevatele liivaväljakutele.
Hiiumaal saab rannavollet mängida peaaegu igas osa­vallas. Nii on Kärdla rannas kolm statsionaarset väljakut, millest ühel võrk seatud spetsiaalselt rannatennise mängijate jaoks. Emmastes on üks statsionaarne väljak spordikeskuse juures ning üks väljak plaanitakse panna suveks Liivalauka randa. Käinas on kaks statsionaarset väljakut ujula juures. Paladel on kooli juures üks statsionaarne väljak ning Luidjale paigaldatakse võistluste ajaks ajutised väljakud.
Mängima aga ei pea ainult Hiiumaal, minna võib ükskõik millisesse Eesti paika. Suvevolle mängukohad on Tallinn (Pirita), Paide, Tartu (A le Coq Spordimaja kõrval asuv Rannakeskus), Võru, Jõhvi, Kohila, Hiiumaa, Põltsamaa, Kääriku, Kloogaranna, Taebla (Lääne-Nigula vallamaja platsid asuvad Tallinna mnt 6), Põlva, Pärnu (Sportland Beach Arena), Rakvere, Tõrva (ainult neli esimest etappi), Kuressaare ja Viljandi.
Osalustasu saab maksta kohapeal ning parimatele on välja pandud auhinnad. Kõigi vähemalt neljal etapil osalenute vahel loositakse välja uhke peaauhind!
Eelmisel aastal osales Hiiumaal paarkümmend mängijat, üle kogu Eesti 1200 vollemängijat.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411