Reede, mai 8, 2020
 

Spordi­suvele mõeldes

Augusti algusesse on kavandatud kergejõustikutreeneri Toivo Pruuli (1953–2019) mälestuspingi avamine Kärdla staadionil. Teen omalt poolt ettepaneku selle sündmuse organiseerimis­toimkonnale. Lisaks pingi avamisele võiks korraldada teatejooksu meie hulgast lahkunud spordiinimeste mälestuseks. Teatejooks võiks olla maakonna spordi­klubide vaheline võistlus. Distantsiks oleks 4×100 meetrit. Kahes esimeses vahetuses jookseksid nais- ja kahes järgmises vahetuses meesvõistlejad. Klubi esindusse võiksid kuuluda kõikide vanuseklasside esindajad. Oleks väga tore, kui kõik meie spordiklubid,
näiteks kergejõustiku, orienteerujate, jooksugrupi, jalgpalli-, korvpalli-, võrkpalli-, tennise-, Emmaste, Käina, Kõrgessaare jt. klubid austaksid oma osavõtuga endiste spordiinimeste mälestust. Kuna traditsioonilisi Hiiumaa suve- ja talimänge enam ei toimu, siis oleks antud võistlus taas kogu Hiiumaa spordirahva kokku­saamise kohaks.
Kõiki osavõtjaid aga võiks tänada mälestusvõistluse diplomiga.

Lembit Sauer

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411