Teisipäev, mai 19, 2020
 

President Kaljulaid tuleb Hiiumaale

Vabariigi president Kersti Kaljulaid on esmaspäevast kolmapäevani ringkäigul saartel, külastades Muhu, Saaremaa ja Hiiumaa kohaliku elu eestvedajaid ja ettevõtteid.
Täna kohtub riigipea Muhu vallajuhtide ja Muhu hoolde­keskuse juhatajaga, Saaremaa vallavanema ja volikogu esimehega ning külastab Kuressaare haiglat. Õhtupoolikul külastab riigipea Saaremaa Merispordi seltsi noorte purjetajate treeningut ja teeb rattatuuri koos rattaklubiga Viiking.
Teisipäeval on tal plaanis kohtumine Saaremaa ettevõtjate liidu esindajatega, samuti ettevõtete AS Est-Agar ja Kärla põllu­majandusühistu külastused. Lisaks külastab president Kaljulaid Kihelkonna hooldekodu ja mereväe miinitõrjeõppust.
Kolmapäevased kohtumised on kõik Hiiumaal, kus riigipea külastab Hiiu maakonna Tohvri hooldekeskust, kohtub Hiiumaa ettevõtjate liidu esindajate ja vallajuhtidega.
Muuhulgas annab president Kaljulaid Hiiumaalt ühiskonnaõpetuse e-kooli­tunni Viimsi gümnaasiumile.
Eelmisel, 7. mai visiidil, käis riigipea Hiiumaal virtu­aalselt. Tookord arutas president Kaljulaid vallavanema asendaja, saare päästjate ning kohalike ette­võtjatega Hiiumaa tegevust ja olukorda praeguse kriisi ajal.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411