Teisipäev, mai 19, 2020
 

PPA peadirektor külastab saari

Harda Roosna | Hiiu Leht
Eile käis Hiiumaal politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher. Peadirektor kohtus politsei­jaoskonna töötajatega ja koostööpartneritega: kohaliku omavalitsuse, päästeameti ja kaitseliidu esindajatega ning andis peale seda intervjuu Hiiu Lehele.
Täna on peadirektor Vaher Saaremaal, kus samuti kavas kohtuda politsei­jaoskonna töötajatega ning koostöö­partneritega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411