Reede, mai 15, 2020
 

Kraavi sõitnud auto juht sai vigastada

PPA
Teisipäeval, 12. mail veidi enne kella 18 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Kõpu küla lähedal Puski-Kõpu-Ristna tee 11. kilomeetril, kus Hyundai Trajet juht, 56aastane mees kaotas kontrolli sõiduki üle, kaldus vasakule teeservale ja rullus üle katuse. Auto jäi seisma katusele, päästjad vabastasid kannatanu autost ja andsid üle kiirabile. Kiirabi toimetas kannatanu Hiiumaa haiglasse. Auto tõmmati ratastele ja eemaldati süttimisoht.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411