Teisipäev, aprill 28, 2020
 

Pettunud omanik: “Vat sulle Paradiisi!”

erakogu
Eelmisel nädalal käisid Suuremõisa lossis asuvas restoranis Padakonn kutsumata külalised, kes viisid endaga kaasa raha ja alkohoolseid jooke. “Vat sulle Paradiisi!” nentis Pada­konna peremees Ivar-Martin Voolaid sotsiaalmeedias. Kuna söögi­koht praegu avatud pole, avastasid omanikud juhtumi reedel, Voolaid aga oletab, et vargus pandi toime esmaspäeva ööl vastu teisipäeva, kui vandaalid käisid lõhkumas lossi aias. Kohalekutsutud politsei (pildil) vaatas sündmuskoha üle, võttis jälgi ja algatas kriminaalmenetluse.Voolaid aga kutsus, juhul kui keegi midagi nägi või omab infot, sellest talle teada andma meilil info@padakonn.ee või telefonil 5074 665 või siis jagada seda teavet politseiga.
“Paljud söögikohad on veel talvepuhkusel või siis sundpuhkusel, seega puudub igapäevane kontroll ning seda vast ära kasutatigi,” oletas Voolaid. Ta kutsus ettevõtjaid oma toitlustuskohti üle vaatama ja täiendavaid turvameetmeid kasutusele võtma, et selliseid juhtumeid ennetada.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411