Teisipäev, aprill 7, 2020
 

Magnum: Maski ostes ära unusta tervist

MAGNUM
Pühapäeval saabus Tallinna lennujaama seni suurim partii isikukaitsevahendeid, 3 miljonit näo kaitsemaski, millest suurem osa jõuab apteekidesse müüki täna või homme.
Kärdla Uue tänava apteegist öeldi, et loodetavasti jõuavad maskid neile müüki homme. “Enne kindlalt ei tea, kui need siin kohal on. Laost jagatakse neid praegu üle Eesti apteekidesse, kujutan ette, missugune sipelgapesa seal praegu on,” ütles apteeker Maret Ilves.
Kärdla Keskväljaku apteeki peaksid maskid jõudma täna või hiljemalt homme.
ASi Magnum juhatuse esimees Ahti Kallikorm ütles, et kauaoodatud maskid jõuavad küll apteekidesse, kuid maskide ostmise hoos ei tohi ära unustada tervise hoidmist ja nii apteegis kui väljaspool seda tuleb arvestada eriolukorra reeglitega, sh kahe meetrise vahe hoidmise nõudega. Maske on tema sõnul võimalik saada ka kontaktivabalt e-apteegist.
Selleks, et maske jätkuks võimalikult paljudele soovijatele kuni järgmise koguse saabumiseni, on ühel inimesel võimalik osta maksimaalselt üks pakk, mis sisaldab 50 maski. Ühe maski soovituslik jaehind on selle partii puhul alla
70 sendi, kuigi otsustajaks on iga apteek ise.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411