Teisipäev, aprill 7, 2020
 

Klient saab ülevaatust jälgida eraldi ruumist

HIIU AUTOTRANS
OÜ Hiiu Autotrans juhatuse liige Anu Pielberg teatas, et seoses eriolukorraga sisustasid nad sõidukite ülevaatuspunktis kliendi jaoks eraldi ruumi.
“Kui seni viibis klient ülevaatuse ajal teenindaja kõrval ja vahetus läheduses, siis peale eriolukorra kehtestamist olime sunnitud paluma inimestel oodata ülevaatuse lõppu kas õues või ülevaatus­ruumis, mis ei ole turvaline,” selgitas Pielberg.
“Arvestades olukorra tõsidust, alustasime kohe kliendile turvalise ooteruumi ehitamisega, mis sai valmis eilseks.”
Seoses sellega kaasneb ka väike liikluskorralduse muutus. Nii tuleb edaspidi jätta auto, mis ülevaatusele tuuakse, jätta ootele välisukse juurde ja auto omanik saab hoone Cramo poolsest uksest siseneda kliendiruumi nii, et ta ei puutu kokku tehniliste toimingutega ja saab olla eemal ka ülevaatajate töölauast. “Samas näeb ta läbi akna ülevaatusprotsessi ja saab jalga puhata mugaval diivanil,” selgitas Pielberg.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411