Teisipäev, aprill 21, 2020
 

Gümnaasium pidas virtuaalset koolivaheaja aktust

Harda Roosna | Hiiu Leht
Reedel algas kaua­oodatud koolivaheaeg. Paljud lapsed ja vanemad saavad nädala kergemalt hingata ja kodu­õppest puhata. Kui tava­päraselt algavad koolivaheajad aktustega, siis praeguses eriolukorras on avalikud üritused keelatud.
Hiiumaa gümnaasium aktust siiski ära ei jätnud, vaid otsustas selle korraldada virtuaalselt. Nagu juba tavaks saanud, anti ka sel aastal üle nimelised pühademunad õpilastele, kes on välja paistnud nii heade hinnetega kui ka  kiire kohanemisega kodu­õppega, kes on kooli esindanud ja tutvustanud seda põhikooli õpilastele, osalenud erinevate ainete olümpiaadidel ning aidanud korraldada USA saatkonna töötajate vastuvõttu. Virtuaalse tänukirja sai kokku 46 õpilast.
Direktor Ivo Eesmaa palus õpilastel ka vaheajal mõistlikuks jääda ja ütles, et 2+2 reegel kehtib endiselt. Virtuaalse aktuse lõpetas gümnaasiumi õpetajate meeleolukas muusikavideo loole “Kas suudan aidata sind?”.
Koolivaheaja aktus on endiselt järelvaadatav You Tubes. Esmaspäeva lõunaks oli virtuaalsest aktusest osa saanud juba 175 inimest.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411