Teisipäev, märts 3, 2020
 

Riigihalduse minister Hiiumaal

Riigihalduse minister Jaak Aab tuleb Hiiumaa visiidile reedel, 6. märtsil.
Hommikupoole võõrustab ministrit valla juhtkond, koos külastatakse Kõrgessaare alevikku ja arutatakse regionaalpoliitilisi teemasid. Pealelõunal on ministril kavas kohtuda Hiiumaa ettevõtjatega maavalitsuse majas.
Ettepaneku kutsuda riigi­halduse minister saarele tegid ettevõtjad 12. veebruaril Hiiumaa arendus­keskuse korraldatud kohtumisel. Koos leiti, et see on äärealadele kolimise küsitluse algatanud ministri jaoks hea võimalus kohtuda n-ö ääreala inimestega ja end siinsete probleemidega kurssi viia.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411