Reede, märts 6, 2020
 

Mida ministrid naersid?

ekraanikuva
Delfi jagas fotograaf Ilmar Saabase jäädvustust erakond Isamaa volikogult, kus kultuuriminister Tõnis Lukas uurib 21. veebruari Hiiu Lehe esikülge ja naerab, kõrval aga muheleb justiitsminister Raivo Aeg.
Tolle päeva lehe esiküljel oli kaks lugu: esimene USA saatkonna töötaja Omar Facuse visiidist; teine lugu rääkis sellest, et vegantoite Hiiumaa koolisööklates veel ei pakuta.
Küsisin minister Lukaselt, mis ministritele nalja tegi ja kuidas Hiiu Leht nendeni jõudis.
“Mina poolhiidlasena õrritasin saarlast Raivo Aegi Hiiu Lehega – arutasime, et millal koolides see aeg tuleb, et liha ei tohi enam korrektsuse huvides pakkuda,” vastas minister. “Kõige lõbusam oli ikka, et info saartele jõuab suhteliselt aeglaselt – Hiiumaa ettevõtjad ootavad ikka veel regionaalministrit, kuigi juba aasta on ametis valitsus, kus omaaegse regionaalministri asemel on ametis hoopis riigihaldusminister.”
Palusin ministrilt mitmest filtrist läbi lastud vea pärast vabandust ja sain vastuseks: “Pole hullu, leht on ikka tore – tellisin selle kultuuriministeeriumisse, et ka seal inimesed teaksid, mis toimub. Ise muidugi loen kõige aktiivsemalt.”

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411