Reede, märts 6, 2020
 

Meediaettevõtete liit valis uue juhi

Meediaettevõtete liidu tegevjuhina asus märtsis tööle Merle Viirmaa-Treifeldt, kes varem töötanud Õhtulehes, TV3s ja Ajakirjade Kirjastuses.
“Usun, et pikaaegse meediajuhi kogemusega Merle suudab tööstusharu erinevaid osapooli liita, levitada meediaväljaannete sõnumit nii poliitikute ning avalikkuse seas, aga ka laiemalt Eesti sõnavabadust kaitsta,” lausus meedialiidu nõukogu esimees Meelis Mandel.
“Meediavaldkond ja selle areng on mulle südamelähedane. Mul on rõõm asuda meedialiidu etteotsa ajal, mil kogu valdkond on kiires arengus ja uute ärimudelite otsingul. Tahan osaleda Eesti ajakirjanduse tuleviku kindlustamisel,” sõnas Merle Viirmaa-Treifeldt.
Meediaettevõtete liidu senine tegevjuht Mart Raudsaar asus veebruaris Postimehe peatoimetajaks.
Hiiu Leht on Eesti meediaettevõtete liidu liige. Eesti meediaettevõtete liit on meediakanalite ühistes huvides tegutsev organisatsioon, mille liikmeskonda kuuluvad ajalehed, ajakirjad, portaalid, tele- ja raadiokanalid.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411