Reede, märts 27, 2020
 

Korvpallihooaeg lõpetati

“BC Kalev/Cramo meeskond peab kurbusega teatama, et tulenevalt ohtliku koroonaviiruse pandeemiast tingitud eriolukorrast oleme sunnitud hooaja lõpetama,” vahendab klubi kodulehekülg.
Umbes samal ajal ehk nädala eest saabusid sõnumid, et nii Eesti kui Eesti-Läti ühisliigale tõmmati joon alla. Võitjaid ei selgitata, medaleid ei jagata, fikseeritakse paremusjärjestus turniiritabeli hetkeseisu põhjal.
VTB Ühisliiga on ametlikult peatatud 10. aprillini, samas on Venemaa sulgenud piirid 1. maini, mistõttu eestlased ei arvesta ka võimalusega selles liigas edasi mängida.
Kalev/Cramo on esimene koduse liiga turniiritabelis, kolmas Eesti-Läti ühisliigas ning jagab 5.–8. kohta VTB liigas.
Sügise hakul Eesti esindusklubiga liitunud Martin Paasoja sai otsustest teada nädala eest. “Aga eks sellist otsust oli oodata juba varem,” hindas tagamängija. “Kuigi eks väike lootus oli ikkagi, et vähemalt VTB liigat mängime edasi.”
Praegu on Paasoja kahenädalases kohustuslikus karantiinis, kuna meeskonna abitreeneril avastati koroonaviirus. “Õnneks tundub, et keegi teine meie meeskonnast sellesse ei nakatunud,” vahendas Paasoja, lisades, et temal endal samuti haigustunnused puuduvad.
Kuna klubi poolt on hooaeg lõpetatud ja järgmiseni palju aega, samas puudub täielik selgus, tegutsevad kõik mängijad enesetunde järgi.
Ka ei oska Paasoja tulevikku planeerida. “Lepingu järgi peaksin järgmine aasta Kalev/Cramoga seotud olema, kuid hetkel on raske öelda, kas klubi üldse jätkab,” on Eesti koondisesse jõudnud mängija teadmatuses. Samas loodab ja usub ta, et selgus mõne aja pärast siiski saabub ning siis on võimalik sihipäraselt uueks hooajaks põhja laduma hakata.
Martin Paasoja sõnul on praeguses olukorras “kõige tähtsam terve püsida ning korvpall ei ole see kõige olulisem asi, mille pärast muretseda”.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411