Teisipäev, märts 31, 2020
 

Kärdla raamatukogusse murti sisse

Märtsi neljandal nädalavahetusel käisid paharetid oma­voliliselt sees Kärdla raamatukogus. Sees oli käidud direktori kabinetis. Direktor Annely Veevo ütles, et esmapilgul polnud midagi kaasa võetud, aga jäljed olid nähtavad. Direktor teavitas juhtunust politseid ja kaks politseinikku käisid sündmuskohal. Veevo rääkis, et selline sündmus teeb kurvaks, sest usud ikka inimeste headusesse; aga ühtlasi “äratab” muidugi üles ja toob tagasi reaalsusesse. Raamatu­kogu võtab kasutusele täiendavad turva­meetmed.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411