Reede, märts 6, 2020
 

Hüvasti, Hugo Maide

Harda Roosna | Hiiu Leht
87aastasena lahkus lõplikult Hugo Maide – mees, kes Hiiu Kaluri juhatuse esimehena, aga ka mitmetes teistes rollides, andis suure panuse Hiiumaa majandusarengusse.
Allakirjutanul oli õnn temaga päris pikad jutud maha rääkida. Neist sündis ka kaks pikemat lugu. Esimene, “Hugo Maide – intelligentne mees”, ilmus 2007. aastal tema 75. sünnipäeval. Kui mandril sündinud Maide, kellele Hiiu saar oli töökohaks ja koduks 1966. aastast, Hiiumaalt lahkus, tahtis ta oma sadamate ja sõbraga hüvasti jätta ning me sõidutasime teda kohtadesse, kuhu ta just minna soovis. Sellest ringsõidust ilmus Hiiu Lehes 27. augustil 2010 lugu “Neli pilti Maide lahkumisest”. Avaldame loo uuesti, et jätta hüvasti mehega, kes hiidlaste jaoks tegi nii palju head.
Kaastunne Hugo Maide lähedastele.

HARDA ROOSNA
Hiiu Lehe peatoimetaja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411