Teisipäev, veebruar 11, 2020
 

USA sõbrad tulevad sõbrapäeval

Sõbrapäeval on Hiiumaa visiidil USA saatkonna delegatsioon, kes kõigepealt külastab kooli. Külalisi ootab kogu koolipere, eriti aga 10. klassi õpilased, kes eelmisel aastal käisid saatkonnas külas ja saatkonna töötajaid omakorda külla kutsusid.
“Millal siis veel sõpru külla kutsuda kui mitte sõbrapäeval,” lisas USA saatkonna pikaaegne Hiiumaa kontaktisik Vilma Tikerpuu.
Hiiumaa gümnaasiumi õpetaja Milvi Tikka ütles, et kooliperel on külalistele hulk üllatusi.
Kärdla põhikooli direktor Margit Kagadze aga tutvustab uue koolimaja ehitusplaane.
Samal päeval kohtuvad saatkonna töötajad Hiiumaa vallavalitsuses vallavanema Toomas Rõhu, Kärdla osavalla vanema Lauri Preimanni ja turvalisuse nõukogu koordinaatori Piret Sedrikuga. Tikerpuu ütles, et järgmisel päeval on kavas viia külalised Orjaku sadamasse Jääkala festivalile ning teha põige Kärdla kauplustesse, et külalised saaksid kaasa osta hiiumaist toitu, millest nad lugu peavad.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411