Teisipäev, veebruar 11, 2020
 

Parvlaevaliiklus katkes tormiga

Ööl vastu esmaspäeva tabas Eestit torm. Hiiumaal see ulatuslikke elektri­katkestusi kaasa ei toonud. Küll aga ei väljunud parvlaev Regula eile hommikul kell 6.30 Rohu­külast ning seetõttu jäi ära ka kell 8.30 väljumine Heltermaalt. Tagasi pöörduda tuli ka hommikusel Tallinna bussil ja selle reisijatel. Regula asendab Hiiumaa liinil reisiparvlaeva Tiiu, mis läks Balti Laeva­remonditehasesse korralisse hooldusesse. Lõunast väljusid parvlaevad aga juba tavapäraselt.
Elektrilevi juhtimis­keskuse juhtivspetsialist Virgo Vaabel ütles, et Hiiumaa elektrivõrk pidas tormile hästi vastu. “Öösel oli korraga vooluta kõige rohkem ligikaudu sada klienti, kellele kõigile jõudsime hommikuks elektrivarustuse taastada,” rääkis Vaabel.
Kui Hiiumaa pääses taaskord suurematest tormikahjudest, siis üle Eesti jäi elektrita 1200 tarbijat, enim katkestusi oli Lääne-Eestis.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411