Teisipäev, veebruar 4, 2020
 

“Nublust Nabiks” avaetapp peetud

Eesti noorte vaba­maadluse seeriavõistlus “Nublust Nabiks” on jõudnud 14. toimumisaastani.
Kohtla-Järve spordihallis toimus 26. jaanuaril võistluse avaetapp. Võistlusel “Nublust Nabiks” saavad osaleda 2005. aastal sündinud ja nooremad poisid ja tüdrukud. Lisaks peeti ka lasteturniir “Kuldkaruke”, millel said osaleda 2011. aastal sündinud ja nooremad lapsed. Kokku osales 160 noort maadlejat Eestist, Lätist ja Leedust.
Võistlused viis läbi Kohtla-­Järve spordiklubi Kuldkaruke. 14. seeriavõistluse “Nublust Nabiks” teine etapp toimub märtsis Rakkes ja siis on korraldajaks maadlusklubi Järvamaa Matimehed. Kolmas etapp toimub septembrikuus Viljandis, korraldajaks Viljandi maadlusklubi
Tulevik. Neljas etapp toimub oktoobris Lätimaal Cesises, korraldajaks sealne Cesise LCCK. Viies ja viimane etapp jõuab tagasi Eestisse – see peetakse novembris Põltsamaal ja korraldajaks on spordiklubi Nipi.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411