Reede, veebruar 28, 2020
 

Edasi pääses üheksa tantsu

Eelmisel neljapäeval tehti teatavaks Koolitantsu piirkondlikku vooru pääsejad. Hiiumaa noored tantsijad tegid väga hea tulemuse – 17 tantsust pääses edasi koguni üheksa. Juhendaja Tiina Kaevu sõnul poleks nad nii head saaki oodata osanud.
Järgmises voorus 7. märtsil Haapsalus astuvad üles Tiina Tantsustuudio noored seitsme tantsuga ja Käina KK tantsijad kahe tantsuga.
Koolitants 2020 toimub kolmes etapis. Hiiumaa maakondlik tantsuvoor leidis aset jaanuari lõpus. Sealt valis žürii üheksa edasi­pääsejat piirkondlikule tantsu­päevale Haapsallu, peale seda kontserti kuulutatakse lõppkontserdile valitud tantsud välja
19. märtsiks.
Lõppkontsertidel tulevad esitusele tantsud ja vaheosad, millest lavastustiimi käe all moodustatakse ühtne tervik. Iga vanuseastme peaauhinna ehk Grand Prix kuulutab žürii koos põhjendusega välja teise lõpp­kontserdi järel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411