Teisipäev, jaanuar 21, 2020
 

SEB parendab sularaha kättesaadavust

Täna, 21. jaanuaril asendab SEB pank Hiiu Konsumis asuva sula­raha sisse- ja väljamakse­automaadi ööpäevaringselt ligi­pääsetava sularaha väljamakse­automaadiga. Lisaks tekib uuest automaadist 5euros­te kupüüride väljavõtmise võimalus.
SEB panga kontori­võrgu juht Indrek Lass ütles, et uue pangaautomaadi paigaldamisel võib paaril esimesel päeval olla häiritud selle kasutamine. “Palume sellega arvestada või kasutada Hiiumaa Selveris asuvat pangaautomaati,” soovitas Lass.
Ta viitas Hiiumaa pangaautomaatide statistikale, millest selgub, et Kärdla kesklinnas on kliendid eelistanud eelkõige sula­raha väljavõtmist. “Seega võtsime vastu otsuse, et sularaha sisse- ja väljamaksefunktsiooniga panga­automaat jääb Hiiumaa Selverisse ja kesklinna toome ööpäevaringselt ligipääsetava ning 5euroseid kupüüre väljastava väljamakseautomaadi,” ütles Lass.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411