Teisipäev, jaanuar 21, 2020
 

Puhumisreidi käigus kontrolliti 135 juhti

Nädalavahetusel Hiiumaa eri paigus toimunud reid andis rõõmustava tulemuse: ükski kontrollitud juhtidest polnud alkoholi tarvitanud.
Politsei kontrollis laupäeval, 18. jaanuaril sõiduki­juhtide kainust Kärdlas ja Kõrgessaares. Kolme tunni jooksul kontrollis seitse politseinikku kokku 135 juhi seisundit. “On hea meel tõdeda, et politsei ei tuvastanud ühtegi alkoholi tarvitanud sõidukijuhti,” ütles Kärdla jaoskonna välijuht Marko Kallas.
“Olen tulemuse üle äärmiselt rõõmus ja loodan, et inimesed hoiduvad ka edaspidi alkoholi tarvitanuna rooli istumast,” lisas ta. Kallase sõnul ei olnud seekordse reidi ajendiks hiljuti Saaremaal toimu-
nud traagiline liiklus­õnnetus.
“Politsei pöörab sõidukijuhtide seisundile Hiiumaal kõrgendatud tähelepanu, sest seeläbi saame ennetada raskete tagajärgedega õnnetusi, mille on põhjustanud alkoholi tarvitanud juhid. Reidid toimuvad olenemata aastaajast ja pidevalt,” ütles Kallas.
2019. aastal tabas politsei Hiiumaal 96 alkoholi tarvitanud juhti. Levinud hinnangu järgi liigub Eesti teedel iga päev kuni 4000 joobes juhti.
HELEN MIHELSON

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411