Teisipäev, jaanuar 21, 2020
 

Mullune kinnisvarahitt Hiiumaal: maja Salinõmmes

Mullu tuli Hiiumaal maja ostes ühe ruutmeetri eest keskmiselt välja käia 637 eurot, selgub maa-ameti tehingute statistikast.
Kinnisvaraportaali Kinnisvara24 statistika järgi nähtub, et Hiiumaa inimesed eelistavad nii Kärdlas kui ka väiksemates asulates elada eramajades. “Hiiumaa inimene soovib elada eramus, kuid hinna ja asukoha tõttu tehakse sageli ostuotsus siiski korteri kasuks,” tõdes portaali toote­arendus- ja turundusjuht Laura Tammeorg. Nimelt osteti kortereid rohkem kui maju, ent vaadatuimate kuulutuste esikümnesse mahtusid eranditult majad ja suvilad.
Enim vaatamisi kogunud majade hinnad jäid 12 000 ja koguni 285 600 euro vahele. Kõige rohkem vaatamisi koguski neist kõige kallim, mereäärne maja Salinõmmes. Populaarseimate kuulutuste hulka mahtusid veel endine meiereihoone Laukal, suvemaja Kalanas ja renoveerimist vajav maja Kärdlas.
Praegu on samas kinnisvaraportaalis müügil 38 Hiiumaal asuvat maja, 1 majaosa, 4 suvilat, 7 korterit ja 111 krunti.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411