Reede, jaanuar 10, 2020
 

Libe tee põhjustas mitu liiklusõnnetust

Eile hommikul oli Kärdla-Käina vahelisel maanteel kaks autot teelt välja sõitnud ja kraavides olid veel kahe sõiduki jäljed. Seega võib oletada, et kokku sõitis libeduse tõttu teelt välja koguni neli autot.
Kärdla politseijaoskonna välijuht Juta Lepvalts ütles, et neljapäeva hommikul kella 8.40 ajal sai häire­keskus teate Tubala külas teelt välja sõitnud sõiduautost Mazda. “Õnneks keegi viga ei saanud. Rohkem meile neljapäeval teelt välja­sõitudest teada ei ole antud,” rääkis Lepvalts.
Välijuht tõdes, et neljapäeva varahommikul oli tee tõepoolest mitmel pool libe. “Talvistes oludes tuleb autojuhil valida teeoludele sobilik sõidukiirus, vältida järske manöövreid ja möödasõite,” manitses Lepvalts.
Kärdla-Käina maanteel Nõmba külas Lavendli talu juures juhtus liiklusõnnetus ka eelmisel nädalal.
1. jaanuaril kella 12 ajal sai häirekeskus teate teelt välja, vundamendikividesse sõitnud autost. Õnneks  ka seal keegi vigastada ei saanud. Juta Lepvalts ütles, et õnnetus juhtus, kuna autole oli teele ette jooksnud metskits, samuti oli tee libe.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411