Reede, jaanuar 17, 2020
 

Emmaste noored näitasid taset

Laupäeval toimusid Muhu spordihallis Eesti esimesed meistrivõistlused tagasitõmmatavate legoautode kiirenduses.
Võistlus toimus kolmes võistlus- ja kahes vanuseklassis. Rajale lubati Street Power klassis ühemootorilised, Street Twin Power klassis kahemootorilised ja Outlaw klassis kolme või enama mootorilised legoautod.
Võistlesid nii poisid kui ka tüdrukud, kes sündinud kas aastail 2005–2012 või aastal 2013 ja hiljem. Igal võistlejal võis olla vaid üks tagasitõmmatava mootori toel liikuv võistlusauto, mis ehitatud rangelt vaid Lego osadest. Võidusõit toimus kahekaupa.
Absoluutkategoorias saavutas kolmanda koha Karl-Markus Sadul Emmaste põhikoolist. Talle polnud vastast ka Street Power ühemootoriliste legoautode kategoorias. Samas klassis jäi kolmandaks Kristo Keskküla, kes samuti Emmaste põhikoolist.
Kokku osales meistrivõistlustel 40 noort kuuest maakonnast: Harjumaalt, Raplamaalt, Viljandimaalt, Saaremaalt, Hiiumaalt ja Lääne-Virumaalt.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411