Teisipäev, detsember 31, 2019
 

Stefan Kaibald karikavõitja

Võrkpalli karikavõistluste finaal oli karikamängu vääriline – viiegeimilise põnevusetenduse lõpetas Stefan Kaibald, kelle löök tõi võidu Tartu Bigbank tiimile.
Tartu kaotas kaks esimest geimi, ent suutis kolm järgmist enda kasuks kallutada, võites mängu 3:2 (23:25, 17:25, 25:21, 26:24, 21:19).
Sealjuures oli Kaibald otsustavatel hetkedel sündmuste keskpunktis. Neljandas geimis oli Saaremaal kasutada matš­pall seisul 24:23, ent selle neutraliseeris Kaibald. Seejärel võtsid tartlased kaks punkti ning geimivõidu.
Otsustavas geimis viis Kaibald Tartu 19:18 ette, ent saar­lased viigistasid. Seejärel asus Tartu uuesti juhtima ning selle matšpalli realiseeris Kaibald. 21:19 geimivõit ning 3:2 mängu võit Tartu Bigbank tiimile.
Nurgaründaja Stefan Kaibald tõdes portaalile volley.ee antud intervjuus, et sellise mängukäigu puhul on raske öelda, et parem võitis. “Me ei saanud alguses end üldse käima, aga vahetustega leidsime koosseisu, mis toimis. Kaotusseisust välja tulek – me pidime kuskilt juurde panema ja õnnestusime paremini servil ja vastuvõtul ka. Sealt hakkas kerima ja lõpuks keris ära,” kommenteeris Kaibald.
Hõbemedali teenis Saaremaa tiimi koosseisus Markus Uuskari.

Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411