Teisipäev, detsember 31, 2019
 

Relvarahu 100. aastapäev


Eesti tähistab reedel Vabadus­sõja relvarahu välja­kuulutamise 100. aasta­päeva. Sündmust tähistatakse ka Hiiumaal. Kaitseliidu Hiiumaa malevkonna pealik Mart Reino kutsub reedel, 3. jaanuaril kell 10.30 Kärdla kiriku juurde. Kaasa võiks võtta küünla või lilleõie, et sellega tähistada saja aasta möödumist Vabadussõja relvarahu jõustumisest, mille järel Eesti Vabariik sai rahvusvahelise kogukonna tunnustuse de jure.
Kaitseliitlased, naiskodu­kaitsjad ja Kaitseliidu noorte­organisatsioonide liikmed asetavad sel puhul Poisi juurde pärjad.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411