Reede, detsember 20, 2019
 

Pronksmedalid aastalõputurniirilt

Teele Platov
Eesti jalgpalli liidu korraldatud aastalõputurniir on pikka aega olnud Eesti jalgpallurite jaoks aastat kokkuvõtvaks sündmuseks. Tallinna Kalevi spordihoone võõrustas Hiiumaa/Läänemaa jalgpallureid 18. detsembri hommikul, kus omavahel läksid U17 eliitliiga teisel turniiril mõõtu võtma kaheksa võistkonda. Kaheksa võistkonnaga alagrupis mängiti läbi kõik kõigiga ning turniiri võitis meie noormeeste jaoks alistamatuks jäänud Võru Helios. Võitja kogus seitsme võiduga kokku 21 punkti. Teisele kohale mängisid end Elva noored 16 punktiga, kusjuures Hiiumaa/Läänemaa noormeestega mängiti 1:1 viiki.
Neli võitu, üks viik ja kaks kaotust tõi meie mängijatele tabelisse 13 punkti ning kolmanda koha. Kolmanda koha karika võttis vastu võistkonna kapten Kermo Platov. Lisaks kaptenile panustasid tulemusse Kristjan Ugam, Holger Sepma, Hargo Liiving, Jaanus Sõmer, Indrek Nõulik ja Karl Värva FC Hiiumaa võistkonnast ning Cristopher Kull ja Kaspar Kariste Läänemaa JKst.
Mängijaid juhendas Mario Degtjov, kellele oli abiks treener Tanel Klee.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411