Reede, detsember 13, 2019
 

Maarika Matt III liiga üksikmängus parim!

Li Remmelg
Naiste tennise kolmanda liiga Masters üksikmängud, mis peeti 7. ja 8. detsembril Tallinki tennisekeskuses, tõid Hiiumaa tenniseellu järjekordse rõõmusõnumi. Maarika Matt mängis üle kõik viis vastast ja tõestas sellega, et on selle hooaja kolmanda liiga liider.
Enne Masters-mänge kogutud punktidega arvesse läinud kaheksa etapi summaga tõrjus hooaja teises pooles üha edukamalt mänginud Heidi Doronin seni edetabelis esikohta hoidnud Mati viimase etapiga teisele positsioonile. Mõlemad olid hooaja vältel võitnud neli etappi ja Maarika mänginud veel kahes finaalis. Nüüd Mastersi finaalis olid Maarika võidunumbrid 6:3, 3:6, 10:7.
Poolfinaalis sai Matt 7:5, 2:6, 10:4 jagu Kirsi Jundasest (7. asetus) ja alagrupis 5:7, 6:4, 10:4 samuti poolfinaali jõudnud ning hooajal ühe etapi finaalis teda võitnud Anu Kerdist (4. asetus). Alagrupis tulid veel võidud 7:6(7), 6:2 ja 6:4, 7:6(3) hooaja vältel mõnelgi korral teisel pool võrku mänginud Marit Meeksa (8. asetus) ja üksnes Tartus toimunud etappidelt rohkelt punkte kogunud Tiina Kirsimägi (5. asetus) üle.
Selle saavutuseni – võita Masters ja lõpetada SEB liigatennise naiste kolmanda liiga üksikmängus 2019. aasta hooaeg edetabeli esinumbrina – on Maarika Mati viinud endale seatud eesmärk ja mitmekülgne sihipärane treenimine selle nimel.
Väga palju on Maarikat, kes võttis reketi esmakordselt kätte 30. augustil 2012 Tennise ABC teabepäeval ja “armus” sügavalt tennisesse, aidanud sparringupartnerina turniirideks valmistuda Marina Väljas ja nõuannetega Kaupo Valting.
Tõenäoliselt näeme Maarikat 2020. aastal mängimas teises liigas. Edukaid mänge sealgi!

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411