Teisipäev, detsember 17, 2019
 

Hea töö eest preemia

Vallavolikogu plaanib valla­vanemale Reili Rannale anda ühe kuupalga suuruse lisatasu 2850 eurot. Vastava eelnõu, maksta vallavanemale lisatasu väga hea töö eest Hiiumaa valla juhtimisel, algatas volikogu eestseisus. Ainsana eestseisuses ei toetanud eelnõu Kodusaare fraktsiooni esindaja Antti Leigri.
Eestseisuse koosolekul oli arutusel ka vallavalitsuse koosseisu muudatused. Seal on võrreldes senise koosseisuga kaks muudatust – Inge Elissaar lahkub rahandusosakonna juhi kohalt ja sellele kohale asub Karin Gross, temast saab uus vallavalitsuse liige. Samuti saab uueks liikmeks vallavanema asetäitja Toomas Rõhu.
Otsused vallavanema lisatasu, vallavalitsuse muudatuste ja muude küsimuste kohta teeb volikogu neljapäevasel istungil Emmastes.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411