Reede, detsember 13, 2019
 

Bussireisijad ei leia peatust

Harda Roosna | Hiiu Leht
Keskväljaku ajutise bussipeatuse silt pritsumaja parklas on madala posti otsas ega paista silma päevalgi, rääkimata õhtust, kui parklas on täiesti pime. Ka võib, eriti jõuluajal, olla sõitjaid, sh eakamaid, kes pole tükk aega saarel käinud ja ümberkorraldustest ei tea. Sellepärast oleks hea, kui pritsumaja parkla vastas üle tänava oleks suunaviit.
Vastab Kärdla osavalla haldusjuht Toomas Vannas: “Kõrge posti otsas bussipeatuse silt sai paigaldatud eile koos paviljoniga. Samuti on viit nii saabuvatele kui väljuvatele bussidele. Valgustuse osas olen rääkinud Connectoga, nad mõtlevad praegu parimat kiiret ja ajutist lahendust, et platsi ka valgustatud saaks.”

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411