Reede, november 29, 2019
 

Saaremaalt hõbemedalid

JK Saarepiiga
Laupäeval, 23. novembril viidi Kuressaare kunstmuru­väljakul läbi Saaremaa lahtised meistrivõistlused jalgpallis naistele.
Osa võttis kolm naiskonda. Külalised Läänemaalt ehk Lõuna-Läänemaa jalgpalli­klubi. Koduväljakul mänginud FC Kuressaare ja jalgpalliklubi Saarepiiga. Viimane oli samuti justkui külalisvõistkond, kuna poole võist­konnast moodustasid hiidlannad
Marika Koppel, Liisi Koppel ja Liisu Koppel.
Jaheda ilma tõttu mängiti lühendatud mänguajaga ehk kaks korda 15 minutit. Tiitli teenis Kuressaare naiskond, kes alistas läänlased 2:0 ja Saarepiiga 5:0. Omavahelise mängu napp 1:0 võit tähendas, et hõbemedali said kaela Saarepiiga naised, kus lisaks perekond Koppelile pallisid Kätriin Tamm, Riin Kostikov ja Kateriin Kuusk.
HERGO TASUJA

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411