Reede, november 8, 2019
 

Rahvakultuuri toetusvoorud

Novembris avanesid Rahva­kultuuri keskuse taotlusvoorud folkloorifestivalide, Mulgimaa pärimuskultuuri, Setomaa pärimuskultuuri, Vana-Võromaa pärimus­kultuuri, Kihnu Kultuuri­ruumi, Saarte pärimus­kultuuri, Peipsiveere pärimus­kultuuri ja Virumaa pärimuskultuuri 2020. aastal läbiviidavate tegevuste toetuseks. Näiteks folkloorifestivalide toetuse selle aasta eelarve on 27 000 eurot, saarte pärimuskultuuri aga toetatakse 76 000 euroga. Eelmainitud taotlusvoorud on avatud 1. detsembrini. Lisaks saab taotlusi esitada regionaalse kultuuritegevuse toetuseks, neljanda vooru eelarve on 160 000 eurot ja see voor jääb avatuks 15. novembrini. Taotlusi saab esitada järgmise aasta tegevusteks.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411