Reede, november 8, 2019
 

Olge ettevaatlikud, suurulukid teel!

Jari Pottala
Esmaspäeva, 4. novembri hommikul jooksis Kõrgessaare maanteel, otse Kärdla sissesõidul reka ette põder.
Õnnetuses autojuht kannatada ei saanud, aga põder hukkus. Hiiumaa ja Läänemaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma ütles, et auto suutis omal jõul edasi sõita, hukkunud põdra viisid minema jahimehed ja päästjad puhastasid asfaldi. Aasma kutsus kõiki autojuhte ettevaatusele ja tempot maha võtma. Jahihooajal on suurulukid rohkem liikvel, sügishämaruses on neid raskem märgata ning ka teeolud pole enam suvised – kõik õnnetused ei pruugi nii hästi lõppeda. Nii jagas soomlane Jari Pottala sotsiaalmeediast leitud fotot koos üleskutsega: “Sõbrad, olge liikluses eriti ettevaatlikud. Ma ei taha teist kedagi kaotada.”

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411