Teisipäev, november 19, 2019
 

MEP Urmas Paet käekirjast

Urmas Paet
Et annan Tallinna 21. Koolis gümnaasiumis rahvus­vaheliste suhete kursust, siis lugesin ja hindasin lennukis teel Frankfurdist Tallinna õpilaste töid. Loomulikult olid need käsitsi kirjutatud. Pärast pikka piidlemist pöördus minu poole staažikas stjuuardess, kes ütles, et see on nii haruldane, näha veel praegusel ajal inimeste käekirja ja käsitsi kirjutatud tekste, et ta jäi kohe vaatama. Ta ei mäletagi, millal ise midagi pikemat käsitsi kirjutas ning kunagisest ilusast käekirjast olevat vaid riismed järel. Igatahes lubas ta end kätte võtta ja taas käekirja harjutama hakata.
Ja igatahes – isikupärase käekirjaga käsitsi kirjutatud tekstile arvutist vastast ei ole. Seega – rohkem ilusas ja isikupärases käekirjas kirjutatud tekste.

Urmas Paet
Euroopa Parlamendi liige ehk MEP

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411