Reede, november 29, 2019
 

Mees üritas naist noaga lüüa

Neljapäeval, 21. novembril sai politsei teate, et 67aastane mees üritas noaga lüüa 54aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni. Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Liivi Reinhold ütles, et esialgse info põhjal tekkis tuttavate vahel tüli, mis paisus kähmluseks. “Kumbki osapool tõsisemalt viga ei saanud. Mis täpselt juhtus, selgub edasise uurimise käigus,” lisas Reinhold.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411