Reede, november 8, 2019
 

Kärdla eakad valivad

Nii nagu suured valitsused, nii ka meie pensionärid minetame vanu juhtkondi ja seame uued pukki. Hiiumaa pensionäride ühendus tegi seda juba kevadel, Kärdla osakonnal seisab tähtis toiming ees novembri lõpus.
Kolm aastat on möödas, õigemini kuus, sest sellises koosseisus oleme tegutsenud juba kaks valitsemis­aega. Juhatus on tubli olnud ja Kärdla pensionäridele palju huvitavat pakkunud, alates paaripäevastest kultuurireisidest mandrile kuni vestlusringideni päeva­keskuses. Aga ka kõige tublimad väsivad ja ideed kaotavad sära, sellepärast on meie etteotsa vaja uusi ja tegusaid inimesi, kellel uued mõtted, kuidas elu huvitavamaks teha.
On väga vaja, et kõik Kärdla pensionärid meie aruande-valimiskoosolekule tuleksid, oma kandidaadid üles seaksid ja hääletamisest osa võtaksid.
Kutsume teid, head Kärdla eakad, 20. novembril Hiiumaa gümnaasiumi auditooriumisse. Saame kokku kell 11 ja teeme omale tegusa juhtkonna. Ja ärge mõelge, et “ah, mis mina” või et “mis see minu asi on”. On küll, just sinu asi see ongi! Nii et tule kodust välja ja valime koos need kõige-kõige õigemad eestvedajad.

Urve Merendi
Kärdla osakonna juhataja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411