Teisipäev, oktoober 22, 2019
 

Tunnusta noortevaldkonna tegijaid!

Hiiumaa noorsootöö keskus kuulutas välja noorte­valdkonna tegijate tunnustuskonkursi. Kandidaate saab esitada, täites ära elektroonilise vormi bit.ly/2019tunnustus või ntk@hiiumaa.ee Ettepanekuid koos põhjendusega ootab noorsootöö keskus kuni 10. novembrini.
Kandidaate saab esitada neljas kategoorias: aasta noorsootöötaja, aasta toetaja, aasta noor ja aasta sündmus. Noortevaldkonna tegijaid tunnustades tõstetakse esile noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone, samuti silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi.
Nominatsioonid avalikustatakse noortevaldkonna tunnustus­sündmusel 20. novembril.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411