Teisipäev, oktoober 8, 2019
 

Oskuste ÖÖ ametikoolis

Hiiumaa ametikool kutsub järgmise nädala Oskuste ÖÖ-l huvilisi kahte töötuppa. Floristide töötoas “Too sügise ilu tuppa!”saavad nobenäpud valmistada imeilusaid sügis­pärgi ametikooli juhtõpetaja Hebe-Kai Kanni juhendamisel. Need, keda lilled väga ei paelu, võivad osaleda ametikooli palgikojas palkmajaehituse töötoas, mida juhendab Ivo Leiaru. Mõlemad töötoad algavad neljapäeval, 17. oktoobril kell 18.
Euroopa kutseoskuste nädalal toimuv Oskuste ÖÖ on kutsekoolideülene sündmus, millega ühinenud Eesti kutse­koolid tutvustavad oskusõpet põnevates töötubades ja toimub muid kutseoskustega seotud tegevusi.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411