Teisipäev, oktoober 1, 2019
 

Merko võitis Kesk­väljaku, Tariston Turu tänava hanke

Selgusid Kärdla Keskväljaku rekonstrueerimishanke ning Turu tänava projekteerimis- ja ehitushanke võitjad.
Hiiumaa vallavalitsus tunnistas Keskväljaku ümber­ehitamise hankel edukaks pakkujaks ASi Merko Ehitus. Kahenädalase vaidlustusperioodi järel saab võitjaga sõlmida lepingu ehitustööga alustamiseks. Parimal juhul valmib Kärdla linnasüda oktoobris 2020.
Kärdla osavallavalitsus tegeles aastakümneid lõpuni ehitamata Turu tänava projekteerimis- ja ehitushankega. Hanke võitjaks kuulutati AS Tariston, mis vastavalt hanke tingimustele koostab nii projekti kui ehitab Turu tänava, mis on mitmete Keskväljaku äärsete hoonete jaoks oluline juurdepääs.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411