Teisipäev, oktoober 1, 2019
 

Hea Sõna auhinna saab Joonas Hellerma

ERR
Eesti Naistoimetajate ühendus annab juba 13. korda välja Hea Sõna auhinda, millega tunnustatakse nii sisult kui vormilt hea sõnaga silma paistnud ajakirjanikku. Tänavune laureaat on kultuuriajakirjanik Joonas Hellerma, kes juhib Eesti Televisiooni vestlussaadet „Plekktrumm“, on olnud kultuurisaadete „OP!“ ja „MI“ toimetaja ja teinud aastaid kaastööd Raadio Ööülikoolile.
Joonas Hellerma on lõpetanud Tallinna Ülikooli filmi- ja videorežii erialal ja samas ülikoolis läbinud magistriõppe filosoofia erialal, filosoofiat õppis ta ka Berliini Humboldti ülikoolis.
Auhind, Leonhard Lapini teos “Hea Sõna“ antakse Joonas Hellermale üle nelja­päeval, 3. oktoobril kell 13 kunstigaleriis Tallinn Art Space.
Hea Sõna auhind tõstab esile eestikeelses meedias silma paistnud ajakirjanikku, kelle looming kannab humanistlikke väärtusi, on sisukas ja selge, hea keelekasutusega ja isikupärane. Varem on selle pälvinud ajakirjanikud Margit Kilumets, Madis Jürgen, Hille Karm, Margus Saar, Jelena Skulskaja, Kaja Kärner, Tiina Jaakson, Gaute Kivistik, Piret Kriivan, Toivo Tänavsuu, Rainer Kerge ja Rain Kooli.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411