Teisipäev, september 3, 2019
 

Selgusid Hiiumaa meistrid tennise paarismängudes

Tiiu Masing
Lõikuskuu lõpuks on selgunud Hiiumaa meistrid ka tennise paarismängudes. Meistrivõistluste kuldse paelaga medalid pälvisid koos mängides esmakordselt nii Kärt Loopalu/Kristi Linkov, Ago Rist/Aivar Kamm kui ka Andres Tammeveski/Anete Tammeveski.
23.–25. augustini läbi viidud võistlustel osales kuus nais- ja kümme meespaari. Ootuspäraselt said naiste finaalis kokku SEB liiga­tennise sarja kolmanda liiga esipaarid Maarika Matt/Marina Väljas ja Kärt Loopalu/Kristi Linkov. Settidega 6:4 7:5 mängisid Loopalu/Linkov üle mullused parimad ja võtsid meistritiitli enda nimele. Kolmas koht settidega 6:2 6:2 paari Moonika Teras/Kristel Mutt üle kuulus paarile Kristiina Nõulik/Anni Saar.
Meeste konkurentsis ei lasknud tänavused parimad Ago Rist/Aivar Kamm tiitlit kaitsvat paari Tanel Malk/Andreas Malk edasi pool­finaalist, kuigi võit settidega 4:6 6:2 6:3 ei tulnud kergelt.
Teisest poolfinaalist mängisid end finaali eelringist alustanud ning seejärel mullused finalistid ja ammused partnerid Argo Vasar/Kaupo Valting 4:6 6:3 6:2 üle mänginud Quentin Apri/Hardy Klaas. Poolfinaalivastastest, samuti palju kokku mänginud paarist Andres Tammeveski/Meelis Tursk saadi jagu 7:5 6:1, kuid finaalis tuli neil tunnistada veelgi suuremate paarismängu kogemustega paari Ago Rist/Aivar Kamm paremust settidega 6:1 6:2. Mängust kolmanda medalikomplekti eest väljusid võitjatena Andres Tammeveski/Meelis Tursk alistades paari Tanel Malk/Andreas Malk 3:6 7:6(4) 6:1.
Enim osalejaid – 12 paari, tõid kokku 30. ja 31.augustil toimunud segapaaris­mängud. Poolfinaalidesse jõudsid kõik paigutuse saanud neli paari, kuid finaali pürgis paar Argo Vasar/­Maarika Matt settidega 6:7(3) 6:3 6:2 paari Tanel Malk/Marina Väljas üle ning Andres Tammeveski/Anete Tammeveski settidega 6:1 1:6 6:/3 paari Georg Linkov
jun/Kristi Linkov üle. Esikohamäng tiitlit kaitsva paari Argo Vasar/Maarika Matt ning tänavuste võitjate Andres Tammeveski/Anete Tammeveski vahel päädis settidega 7:5 6:4.
Muide, harukorril isaga koos võistelnud Anete Tamme­veski on koos Liisi Kääriga SEB liigatennise naiste teise liiga paaris­mängude edetabelis liidripositsioonil.
Kolmas koht kuulus paarile Georg Linkov jun/Kristi Linkov, kes settidega 6:2 6:3 alistasid paari Malk/Väljas.

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411