Reede, september 20, 2019
 

Saime vunki juurde

Septembris toimus Kääriku spordikompleksis Tartu Ülikooli liikumislabori eest­vedamisel liikuma kutsuvate koolide seminar, et anda koolidele uude õppeaastasse vunki juurde.
Töötubades tutvuti aktiivsete ainetundide ja vahetundide võimalustega, prooviti läbi erinevaid tehnikaid ja katsetati vahendeid, räägiti kogukonna kaasamisest, aga ka sellest, kuidas lapsed senisest enam saaks kooli tulla aktiivselt liikudes, säilitades seejuures laste turvalisuse kooliteel.
Samas oli avatud mess, kus 15 organisatsiooni ja ettevõtet pakkusid praktilisi ja kaasaegseid liikumis­lahendusi, alates ronimisseintest, mänguvahenditest ja tasakaalulintidest ning lõpetades terviseradade ja liiklusohutusvahenditega.
Osalejaid oli kokku 200 ja Hiiumaalt oli esindatud Kärdla põhikool, Emmaste põhikool ja Palade põhikool. Liikuma kutsuvate koolide sügisseminaril langetasidki lipu hiidlased. Nüüd jääb vaid tänada korraldajaid ning oodata, millal paar­sada võrgustikuliiget Hiiumaal kokku saavad.

Margit Kagadze
Kärdla põhikooli direktor

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411