Reede, september 20, 2019
 

Saarlased said sugeda

Eesti jalgpalli kolmanda liiga läänetsooni viimases liigamängus alistas FC Hiiumaa võõrsil Saaremaa JK Aameraasi 4:1. Vaid kaheksa pealtvaataja ees aset leidnud liigamängus oli mõlemal tiimil üles antud täpselt 11 mängumeest ehk oli ette teada, et mängitakse vahetusteta.Kui üldiselt on hiidlaste keskmine vanus üsna madal, kuna suure osa tiimist moodustavad U17 vanusegrupi noormehed, siis seekord olid saarlased saanud kokku veel noorema koosseisu, kus keskmine vanus 21 eluaastat.
Kui selja taga on 18 vooru ja ees ootamas neli mängu, on FC Hiiumaa liigatabeli neljandal real 33 punkti. Kogutud on kümme võitu, kolm viiki ja viis kaotust. Saarlased jagavad kümne silmaga eelviimast kohta. Juhib 52 punktiga Saue JK.
Eeloleval pühapäeval
FC Hiiumaal just Saue vastu mängida tulebki. Kärdla linna­staadionil pannakse pall mängu kell 13.30.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411