Teisipäev, september 17, 2019
 

Repliik

erakogu
“Piinlik lugu. Sõidan bussiga mõned korrad kuus, eile erandlikult pisut enne keskpäeva. Ja mis ma näen – bussis on peamiselt sõpruskond (trenni­kaaslased?) sportlikke noormehi ja soliidses eas reisijad. Sedavõrra, kui noori istub, seisab eakam seltskond kannatlikult püsti ja keegi ei tee märkamagi, et istet pakkuda. Kuni olin sunnitud kõige lähemale meelde tuletama, et oleks vist aeg püsti tõusta. Olen kuulnud lapse­vanemaid õigustamas, et ka lapsed on väsinud. Võib-olla küll. Eriti siis, kui nad peavad tegelema asjadega, mis neid ei huvita. Aga vaevalt hommikupoolsel keskpäevasel ajal.”
Tekst ja foto Merike Viilup, Tallinn, 11. september 2019.

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411