Reede, september 27, 2019
 

Reipalt koolipinki

Maarika Matt
Esmaspäeva pärastlõunal sai Kärdla põhikooli pere rõõmu tunda liikumisest vabas õhus ja sügiseses päikesepaistes. Nooremad käisid Rannapargis, kus põneva orienteerumismängu viis läbi Anu Saue ja esimese klassi õpilasi abistasid põhikooli lõpuklassi õpilased.
Vanemate klasside õpilased osalesid rattamatkal või fotojahil. Hiiessaarde viinud rattamatkadel olid giidideks Liis Soonik ja Urmas Selirand. Tee peal vaadati muuhulgas üle Helmerseni kivikülv, Hiiessaare Silmakivi ja roniti Kukka kivi otsa.
Fotojahil otsisid õpilased fotode järgi Kärdla linnas kohti, kus neil tuli lahendada osavus- ja nuputamis­ülesandeid.
Kuna oktoobri alguses on tulemas Leivanädal, said kõik õpilased osaleda leiva­teemalisel viktoriinil ja maitsta Hiiumaa Köök ja Pagar tehases valmistatud rukkileiba.
Kärdla põhikool on liikuma kutsuvate koolide võrgustiku liige ning päeva “Reipalt koolipinki!” korraldasime õpilaste liikumisharjumuste parandamiseks. Tänud kooliperele ja meie koostööpartneritele ühe reipa koolipäeva eest.

Eliisa Liias
Kärdla põhikooli huvijuht

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411