Teisipäev, september 10, 2019
 

Palade koolilapsed saavad madalseiklusraja

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Palade põhikooli juurde rajab osavald kaasava eelarve toel veel sel sügisel madalseiklusraja. Pühalepa osavallavanem Liili Eller ütles, et kuna raja jaoks sobivaimas asukohas kasvas üsna tihe padrik, võttis ala puhastamine veidi aega. Siiski oli ala nädala lõpuks valla poolt ette valmistatud: puhastatud ettejäänud puudest-põõsastest, kännud freesitud ja puiduhake maapinda katmas. “Jääme ootama raja paigaldajat,” oli Liili Eller ootusärev. Madalseiklusraja ehitab OÜ Seiklusring. Idee autor oli Laura Jääger ja rahastus tuli Hiiumaa valla kaasavast eelarvest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411