Reede, september 13, 2019
 

Orienteerumispäev Laukal

Neljapäeval, 5. septembril orienteerusid Lauka kooli õpilased kehalise kasvatuse tundide ajal. Rajameistrina seadsin ilusa Lauka kooli­maja ümbrusesse üheksa lihtsat kontrollpunkti.
Osalesid kooli kõik 50 õpilast, kes olid väga tublid ja rõõmsameelsed. Üheksa kontrollpunkti leidis üles 16 õpilast. Kiiremad olid Karmo Silm, Sten Sihver, Trevor Markus Heido, Karl Artur Valk, Kardo Liinjärv, Kermo Kala, Tarvo Malk, Mari-Leen Mänd, Mihkel Metsand, Jaanika Valk.
Aitäh õpilastele ja õpetaja Stella Suitsole toreda päeva eest!
Õhtul toimus sealsamas orienteerumisneljapäevak. 47 osaleja hulgas olid kõige nooremad kaheaastased Steven Raudhein, Desiree Randver ja kolmene Neleliis Valk. Orienteeruma tulid ka Lauka kooli õpilased. Paremateks osutusid pikal rajal Mart Eller, keskmisel Herta Kesküla, lühikesel Atso Kesküla, valikrajal Katri Kaar. Loosiauhinnad said Desiree Randver, Rainer Silk ja Mareen Tursk.
19.septembril toimub selle aasta viimane neljapäevak Kärdlas. Start avatud Villalao juures kella 17–19ni. Kavas valikorienteerumine, kus iga läbitud kontrollpunkti eest saab loosi. Auhindadeks on maiustused ja peaauhinnaks tort. Samas loosime kõige aktiivsemate päevakuliste vahel välja jooksujalanõud ASilt Sportland.
EDA TÄRK,
HOK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411